Brasserie Villa Heideheuvel organiseert feestelijk diner

Nieuws

19 juni 2024
Business

Brasserie Villa Heideheuvel organiseert feestelijk diner

Brasserie Villa Heideheuvel neemt van 28 juni tot 9 september een welverdiende zomervakantie. Voorafgaand aan deze pauze wil het team van de brasserie hun gasten bedanken voor de getoonde steun en gezamenlijk een bijzondere avond beleven met een feestelijk diner.

Op 27 juni organiseert Brasserie Villa Heideheuvel een diner als afsluiter, met een speciale traktatie: 20% korting op het eten! Het enthousiaste team van jonge talenten staat klaar om alle gasten te bedienen. Let op: de plaatsen zijn beperkt en vol is vol. Reserveer snel en zorg dat je erbij bent voor een heerlijk ontspannen avond!

Over Brasserie Villa Heideheuvel

Brasserie Villa Heideheuvel is gevestigd in een historisch pand, Villa Heideheuvel, waar diverse bekende tv-programma’s zijn opgenomen. De brasserie combineert geschiedenis met moderne gastvrijheid.

Het restaurant biedt studenten van de Hospitality Studies-opleiding de perfecte praktijkomgeving. Ze krijgen in de brasserie de kans om hun vaardigheden in de praktijk te brengen, van het bedienen van gasten tot het bereiden van heerlijke gerechten.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws