Ondernemen

Jouw bedrijf op het Media Park

Ondernemen op het Media Park betekent ondernemen in het hart van de Nederlandse media wereld. Omringd door gevestigde namen en jong talent ben je onderdeel van een ondernemende community. Een plek die zich tevens onderscheidt in een hoog voorzieningenniveau op het gebied van media, zowel technisch als in de verscheidenheid aan ruimten.

Het Media Park stelt zich ten doel ondernemers in elke vorm te ondersteunen, zodat zij zich enkel hoeven te focussen op het excelleren en de groei van de onderneming. Met Media Park Beheer kent het park een ‘dedicated’ beheerorganisatie die kan bouwen op 40 jaar ervaring in de media. Zij begrijpt dan ook beter dan wie dan ook de opgaven waar media gerelateerde bedrijven voor staan, kennen de mensen op het park en zijn dan ook in staat om een professionele, maar vooral persoonlijke service op maat te bieden.

Eén van de kenmerken van het Media Park is dat zij initiatief neemt, actueel en flexibel is. Dat geldt voor de service en faciliteiten die geboden worden. Hierbij wordt actief ingespeeld op behoeften van bewoners en op nieuwe trends en ontwikkelingen. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe kweekvijver van het park en biedt ruimte en begeleiding aan ambitieuze start-ups. Ook nieuw is SWITCH, het paviljoen midden in het hart van het park welke een creatieve ontmoetings- en activiatieplek biedt voor workshops, inspiratie-events en natuurlijk gezellige borrels.

Of je nou een ondernemende freelancer bent, een start-up of een volwaardige mediaonderneming. Het Media Park biedt alles dat je van een echte media campus mag verwachten.

FACILITATE.
CONNECT.

INSPIRE.