OG3NE OP NEDERLANDS PODIUM IN KIEV!

Voor de tweede keer is Unbranded verantwoordelijk voor de bouw van onder meer de mainstage, front of house en de green rooms van het Eurovisie Songfestival in Kiev. Naast OG3NE dus nóg een goede reden om te gaan kijken!

In een paar weken tijd is het International Exhibition Center Kiev omgebouwd tot een walhalla voor alle songfestivalliefhebbers. “Vanaf dag 1 is er een dedicated projectteam opgezet, bestaande uit ongeveer 13 man full time,” vertelt Antoine de Haas (international accountmanager van Unbranded).“Eigenlijk alles wat je ziet is door ons in Hilversum vervaardigd. Vervolgens zijn alle decorstukken in meer dan 18 trailers naar Kiev getransporteerd. Een enorme operatie, maar iets waar we ontzettend trots op kunnen zijn!”

Twee jaar geleden bouwde Unbranded in de Stadthalle in Wenen (met Trijntje Oosterhuis als Nederlandse inzending) de grootste en modernste televisiestudio van Europa. Jauko Hartveldt (CCO van Unbranded) licht toe: “Zowel ontwerper Florian Wieder van Wieder Design als de organisatie heeft destijds goede ervaringen met ons opgedaan, vandaar dat we deze samenwerking dit jaar weer vorm mogen geven en inmiddels ‘official technical event supplier’ zijn geworden. Misschien is de tweede keer nog wel iets specialer: als je de eerste keer de verwachtingen hebt kunnen overtreffen, dan vragen ze je voor een tweede editie. Anders niet, zo simpel is het.”

Laatste nieuws

Nieuws
NIEUWE PARKEERINSTALLATIE
Nieuws
OPROEP AAN ALLE (LANG)PARKEERDERS
Nieuws
HUB WORDT HÜB
Nieuws
MBO COLLEGE HILVERSUM BREIDT UIT OP HET MEDIA PARK
Nieuws
MEDIA PARK VERWELKOMT MAKE-A-WISH
Nieuws
Prins Constantijn in Media Park LIVE! vanaf de IBC