MBO COLLEGE HILVERSUM BREIDT UIT OP HET MEDIA PARK

Het MBO College Hilversum, onderdeel van ROC van Amsterdam, breidt uit op het Media Park met haar ICT afdeling. Naast Studio 6, waar studenten praktijkervaring kunnen opdoen en experimenteren met het produceren van nieuwe media, neemt het MBO College nu ook haar intrek in het Mediacentrum. Op deze locatie, in het hart van het park, zullen de lessen voor de Cyber Security opleiding en de Media Technology opleiding gegeven worden.

Recent is ook de Hilversum Media Campus (HMC) verhuisd naar het Mediacentrum met haar nieuwe hoofdkantoor en een heel nieuw learning space van o.a. het Talent Development Program en de lesruimte van Make IT Work.

Peter van Lente (opleidingsmanager ICT): “Dit is de broedplaats voor Media en ICT, dus hier moeten we zijn als het om levensecht leren gaat. In het Mediacentrum wordt onder andere gewerkt aan het project PC’s voor minima in samenwerking met de gemeente Hilversum.”

Mark Achterberg (COO Media Park Management): “Het is een absolute meerwaarde om de verschillende disciplines op het park te kunnen huisvesten. Er gebeurt razend veel op het gebied van technologie in de media. Van meer en betere camera’s, geluid en licht tot interactieve decors, steeds meer mediaproducten worden IT-producten en daarmee neemt de vraag naar IT-skills en IT-professionals in de media-industrie fors toe. De lijnen tussen docenten en professionals zijn kort en dat komt ten goede van zowel het onderwijs als het bedrijfsleven.”

Laatste nieuws

Nieuws
Kom jij ons team versterken als Servicemanager Techniek?
Evenementen
MEDIA PARK LIVE! VANAF DE IBC
Nieuws
MARKETING- EN COMMUNICATIE STAGIAIR(E)
Nieuws
MEDIA PARK WORDT FREQUENTIE GECOORDINEERD GEBIED
Nieuws
STUDIO 21 VAN RTL NAAR OSEVEN
Nieuws
Kom jij ons team versterken als servicedesk medewerkster?