MARKETING- EN COMMUNICATIE STAGIAIR(E)

Ben jij onze nieuwe ster op het Media Park? Wij bieden je een unieke stagemogelijkheid aan in een dynamische, inspirerende mediaomgeving.

Op het Media Park in Hilversum vloeien traditionele en digitale media moeiteloos in elkaar over. Bevlogen start-ups werken zij aan zij met professionele mediabedrijven en grote omroepen. Maar liefst 6.000 mediaprofessionals, specialisten, creatieven, presentatoren, technici, liefhebbers en visionairs werken hier aan alles wat je dagelijks in de media ziet en hoort.

OVER HET MEDIA PARK MANAGEMENT
Wij zoeken per 1 februari 2018 tot en met 30 juni 2018 een full time (36 – 40 uur) stagiair(e) Marketing- en Communicatie die een enthousiaste bijdrage kan leveren aan het team van het Media Park Management. Het Media Park Management is een jong, dynamisch en snel groeiende managementorganisatie dat zich op ontwikkeling en management van commercieel vastgoed op het Media Park. Met als uitgangspunt het faciliteren van alle mediabedrijven (RTL, Talpa, NOS, BNNVARA, VPRO en nog vele anderen) die op het Media Park gevestigd zijn.

OVER JOU
Als stagiair(e) Marketing- en Communicatie werk je mee op de afdeling Marketing- en Communicatie. Wij zijn op zoek naar een goede en enthousiaste MBO-er die van aanpakken weet. Je bent in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, vindt het leuk om meer over je vak te weten te komen en bent erg ambitieus.

Je bent als stagiair(e) Marketing- en Communicatie onder andere verantwoordelijk voor de uitwerking en uitvoering van diverse marketing- en communicatieactiviteiten, het schrijven en plaatsen van nieuwsberichten op onze website / social media en het (mede)organiseren van evenementen en begeleiding daarvan op locatie. Voordeel is dat je tijdens je stage veel contacten op zult doen en betrokken wordt bij veel verschillende onderwerpen en projecten. Kortom, een unieke kans om je ervaring en je netwerk uit te breiden.

NEEM SNEL CONTACT MET ONS OP
Wil jij werkervaring opdoen in een dynamische, inspirerende mediaomgeving en ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je CV met korte motivatie zo snel mogelijk naar manon@mediapark.nl o.v.v. Marketing- en Communicatie stagiair(e).

Neem voor vragen contact op met Manon Otten – van Londen, tel: 06 – 21 50 20 87.

Laatste nieuws

Nieuws
Boekpresentatie 100 jaar Hilversum Mediastad
Nieuws
GLOEDNIEUWE BUITENGEVEL EN ENTREE DECORCENTRUM
Nieuws
MARKETING- EN COMMUNICATIE STAGIAIR(E)
Nieuws
OMROEPMAN / VROUW VAN HET JAAR EN BROADCAST MEDIA SOCIETY
Nieuws
7000ste wens, 7000 lichtjes
Nieuws
NIEUWE PARKEERINSTALLATIE