Kom jij ons team versterken als servicedesk medewerkster?

Media Park Management is een gespecialiseerd managementbedrijf dat zich richt op ontwikkeling en management van commercieel vastgoed op het Media Park in Hilversum. Het bedrijf bestaat uit een kern van twee directieleden en een team van 11 vastgoedprofessionals. De klantenkring bestaat primair uit alle mediabedrijven die op het Media Park gevestigd zijn. Ons bedrijf kenmerkt zich door een open sfeer, hoge professionele standaarden, integriteit en aandacht voor plezier in het werken. Media Park Management maakt onderdeel uit van de STONE22 Groep.

SERVICEDESK MEDEWERKSTER (M/V)
parttime | 16 tot 20 uur (verdeeld over 4 a 5 dagen)

Als servicedesk medewerkster (front office) ben je het eerste aanspreekpunt op facilitair / technisch gebied voor alle bedrijven op het park. Samen met een collega zorg je ervoor dat storingen en meldingen op de juiste manier worden geregistreerd en worden opgevolgd door de verschillende leveranciers. Ook het aanmaken en uitgeven van toegangspassen en het boeken van reserveringen voor diverse vergaderlocaties op het park behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Tevens ondersteun je je collega’s van de facilitaire en technische afdelingen.

Wij zijn op zoek naar een representatieve servicedesk medewerkster die een enthousiaste bijdrage kan leveren aan het team van Media Park Management. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, je bent zelfstandig en flexibel inzetbaar bij ziekte- en vakantievervanging. Ervaring in een dergelijke front office functie, waarbij je tevens over een hospitality mentaliteit beschikt, is gewenst.

Interesse?
Mail dan je CV met korte motivatie zo snel mogelijk naar Mark Achterberg (mark@mediapark.nl) o.v.v. Servicedesk Medewerkster.

Laatste nieuws

Evenementen
MEDIA PARK LIVE! VANAF DE IBC
Nieuws
MARKETING- EN COMMUNICATIE STAGIAIR(E)
Nieuws
MEDIA PARK WORDT FREQUENTIE GECOORDINEERD GEBIED
Nieuws
STUDIO 21 VAN RTL NAAR OSEVEN
Nieuws
Kom jij ons team versterken als servicedesk medewerkster?
Nieuws
iMMovator en Hilversum Media Campus slaan de handen ineen