HILLYWOOD TOUR

Het Media Park heeft een ongekende aantrekkingskracht. Voor jong en oud blijkt het een even magische als geheimzinnige plek te zijn. Sinds een aantal jaar is het mogelijk om zelf een kijkje te nemen op het park, in de studio’s én achter de schermen. Voor het eerst gingen (backstage)deuren open die voor voorheen gesloten bleven. En dat bleek een langgekoesterde droom van velen. De afgelopen jaren bezochten vele groepen het park met onze eigen Hillywood Tour.

Het ondertussen beroemde treintje brengt je gedurende de dag langs alle bekende en minder bekende plekken. Wist je bijvoorbeeld dat het park een eigen Walk of Fame heeft met sterren in stoeptegels. Daarnaast leer je over de tv producties. Hoe verloopt het proces van tv of radio maken van de tekentafel tot aan de tv in je huiskamer. Ook vertelt de gids veel grappige en bijzondere feitjes over het park, bezoek je diverse studio’s en backstages en mocht je het treffen…verklapt de gids misschien wel een paar van de geheimen van het park. En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid dat je een acteur of presentator tegen het lijf loopt.

Kom eens langs en boek een van de Hillywood tours. Kijk voor meer informatie en e-ticks op www.beeldengeluid.nl/hillywood-tour

Laatste nieuws

Nieuws
STAGIAIR(E) ICT / SECURITY
Nieuws
MARKETING- EN COMMUNICATIE STAGIAIR(E)
Nieuws
Boekpresentatie 100 jaar Hilversum Mediastad
Nieuws
GLOEDNIEUWE BUITENGEVEL EN ENTREE DECORCENTRUM
Nieuws
OMROEPMAN / VROUW VAN HET JAAR EN BROADCAST MEDIA SOCIETY
Nieuws
7000ste wens, 7000 lichtjes