7000ste wens, 7000 lichtjes

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Make-A-Wish Nederland viert dit jaar een mijlpaal: de 7000ste wens, de wens van de 5-jarige Ismael. Ismael heeft leukemie en zijn allerliefste wens was met het hele gezin de Kerstman te ontmoeten.

Ter ere van deze 7000ste wens staat er op het Joop van den Endeplein een grote Kerstboom met 7000 lichtjes. Hoeveel er straks écht gaan branden, is afhankelijk van jouw bijdrage. Met jouw lichtje laat je een wens uitkomen. Je kunt jouw lichtje kopen via TIKKIE, door een SMS te sturen (SMS WENS naar 4333) of via de website van Make-A-Wish. Bij elke donatie van 10 euro gaat er een lichtje meer branden in de Kerstboom. Wil jij een andere bijdrage doen, stuur dan een mail naar event@makeawishnederland.org. Of volg deze link naar onze website. Klik op de ALLEEN DONEREN button onderaan het bericht en het donatiebedrag is aan jou.

Met elk lichtje geef je kracht en hoop aan kinderen met een ernstige ziekte. Kracht die zij in deze periode goed kunnen gebruiken. Want als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.

Namens Make-A-Wish Nederland, hartelijk bedankt! 

Latest news

Nieuws
Media Park thuisbasis voor ITV Studios Netherlands
Nieuws
MAKE IT WORK OFFICIEEL VAN START OP HET MEDIA PARK
Evenementen
MEDIA PARK LIVE! VANAF DE IBC
Nieuws
MARKETING- EN COMMUNICATIE STAGIAIR(E)
Nieuws
MEDIA PARK WORDT FREQUENTIE GECOORDINEERD GEBIED
Nieuws
STUDIO 21 VAN RTL NAAR OSEVEN